Vull cancel·lar el vol

Si a darrera hora canvien els teus plans, intentarem donar-te tota la flexibilitat que necessitis. Si no pots volar i vols cancel·lar la reserva, t'expliquem quines opcions tens en funció de la teva reserva.

La podràs cancel·lar fins a 48 hores abans del vol i recuperar-ne l'import en forma de Crèdit de vol en els casos següents:

• Si viatges amb la tarifa Fly Grande.*
  • Si has contractat el servei Flex Pack durant la reserva (a través de la nostra web o app).
  • Si no pots volar per algun motiu justificat: malaltia, aïllament preventiu, embaràs, defunció, citació judicial o citació a mesa electoral. Podràs sol·licitar-ho al nostre Centre d'atenció al client.
  • Si has contractat l'Assegurança de cancel·lació de viatge, aquí t'expliquem com fer-ho.

Com es torna l'import?

Un cop realitzada la cancel·lació, recuperaràs l'import en forma de Crèdit de vol, que podràs fer servir per a tu, o per a qui tu vulguis, en la pròxima reserva. Per consultar-ne la validesa, segueix les indicacions o consulta els correus electrònics que enviem periòdicament amb el balanç del teu saldo.

Recorda: les dades necessàries per utilitzar el Crèdit de vol són l'adreça electrònica amb la qual vas fer la compra original i el codi de la reserva cancel·lada (per exemple, VYABCD).

Has de tenir en compte que...

• L'opció de cancel·lació només es mostrarà si la teva reserva inclou la cancel·lació gratuïta. Si has rebut una notificació sobre un canvi a la teva reserva, t'ajudem a aclarir tots els teus dubtes.
  • No es pot cancel·lar una reserva per separat. Una cancel·lació afecta totes les persones de la reserva.

*Si vas fer la teva reserva amb les nostres tarifes Basic, Optima, Family i TimeFlex, consulta la política que se t'aplica.
Aquest article ha estat útil?

Articles en aquesta secció