Sales VIP

A Vueling ens agrada que gaudeixis del teu viatge des del primer moment i per això posem a la teva disposició les sales VIP de l'aeroport per a què puguis fugir de l'estrès i esperis la sortida del vol en un entorn tranquil on trobaràs una àmplia gamma de serveis per tal que et posis al dia amb la feina endarrerida o simplement descansis. S'ofereixen, entre altres, els serveis següents: càtering, zona de descans, Wi-Fi, diaris i revistes, televisió, ordinadors amb accés a Internet, dutxes, sales de reunions, etc.

Pots afegir el servei de sales VIP a la reserva durant la compra dels vols o, si ho prefereixes, pots accedir en qualsevol moment a l'apartat Sales VIP de la nostra pàgina web o aplicació mòbil. Una vegada finalitzada la compra, podràs imprimir l'accés o desar-lo al mòbil.

Per rebre més informació o consultar les sales VIP disponibles, fes clic aquí.

Aquest article ha estat útil?

Articles en aquesta secció