VIP zalen

Bij Vueling willen we dat je direct vanaf het eerste moment van je reis geniet, waartoe we je de VIP zalen van de luchthaven ter beschikking stellen, zodat je aan de stress kunt ontvluchten en je het vertrek van je vlucht in een rustige omgeving kunt afwachten, met een breed assortiment diensten, zoals bijvoorbeeld catering, rustzone, WiFi, kranten en tijdschriften, televisie, computers met internetverbinding, douches, vergaderzalen, enz. zodat je je werk bijhoudt of gewoonweg uitrust.

Je kunt tijdens de aankoop van vluchten VIP zalen aan je reservering toevoegen, of indien gewenst kan dat op elk gewenst moment onder "VIP zalen” op onze website of op de mobiele app. Zodra je de aankoop voltooid, kun je het toegangsbewijs afdrukken of op je mobiele telefoon bewaren.

Als je meer informatie wilt of de beschikbare VIP zalen wilt bekijken, hier klikken.